Post by klusniamicnamo on Feb 18, 2022 3:52:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack kulcsok ▞▞▞
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞
Nagyon jó játék, annyira imádom!🤩
A fantasztikus játékot tönkretette a fejlesztők mohósága, hogy egy átugorhatatlan hirdetési rendszert készítsenek, amely minden percben spamet küld, mondván: Nézze meg ezt a hirdetést 1 gyémántért, nehogy nemet mondjon, vagy bezárja. Ez teljesen és végletesen tönkreteszi és tönkreteszi ezt a játékot, amely oly sokat ígér, hogy epikus játék lesz. Ne foglalkozz ezzel a játékkal
Folyamatosan kezdem elölről, hogy keressek valamit, kérlek frissíts a játék többi részével. Nem kezdesz új játékot, ha nem tudod befejezni az elsőt. Nagyon csalódott vagyok bennetek, srácok. Felhagytok egy jó játékkal, hogy újat kezdjetek. SZOMORÚ. 3 csillagra esett, mert hiányos, és nem érdekel
Nem valami jó. Nem te döntöd el mit hova, vagy mennyit építesz, és azt sem te döntöd el merre mész. Jó játék lenne, de engem nagyon zavar, hogy ennyire meg van kötve a kezünk.
Szórakoztató játék és sok szempontból ügyes. Még mindig vár minden frissítést Ch. 8. Majdnem egy éve.
A játékmenet nem rossz. Igen, vannak hirdetések a hirdetések után, de ez egy ingyenes játék. A problémám az esemény. Elértem azt a pontot, ahol már nem tudok építeni, mert felfedeznem kell. Csak 1 lehetőségem van felfedezni, és ez egy olyan csata, amelyet nem tudok megnyerni. Minden alkalommal veszítek. Az egyetlen módja annak, hogy nyerjek, ha keresek egy másik személyt a tutajomra, de még nem láttam rajta, és így marad az, amit megvásárolhatsz, ami csak erre az eseményre jó és 4,99 dollárba kerül. Azon túl nevetséges, hogy ennyire bezár
Jó.
Ez a játék szép, és szeretem ezt a játékot, csak annyit kell hozzáadnod, amit építhetsz, és tengeri szörnyeket, nem vagyok csalódott, csak többet vártam.
Ha játékot akar készíteni a hirdetésekről, akkor csak mondja ki. Ahelyett, hogy ritkaság lenne, a hirdetések uralják az egész játékteret. Sőt, ami a hirdetésekről szól, alapvetően meg kell néznie néhányat, ha előre akar lépni, és ezt könnyű megtenni, mert a játéknak nagyon sok aspektusa van, és olyan sok helyre kell kattintani, hogy megjelenjen egy hirdetés. Egyébként az ötlet rendben van, teljesen eredeti (nem igazán), és ez egy szórakoztató kis időtöltés, de tudd, hogy ez az idő nem lesz reklámmentes.
Szórakoztató, van potenciál. Javaslom több kis játék hozzáadását. Egyszerű, lövöldözős, kirakós vagy agyi játékok, amelyek segítségével növelheti karakterstatisztikáit vagy a gyorsítótárat
Az ötlet szórakoztató, de a megvalósítás gyenge. Nem csak ez, hanem egymás után nézzen meg egy hirdetést, ha haladni szeretne. Ha meg akarsz szabadulni a hirdetésektől, 18 dollárt kell fizetned (jól olvastad), plusz további 5 dollárt a 2-szeres pénzszorzóért.Mintha az alkotó készítette volna ezt csak azért, hogy hirdetéseket toljon az arcába.
Idle Arks: Build at Sea Alkalmi tuiy
Jó de mindig az új szintnél elveszi a fák
Korábban megvolt ez a játék és nagyon tetszett! Könnyű játszani, egyszerű és szórakoztató. De most olyan sok olyan hirdetés van, amelyek oly gyakran elkerülhetetlenek. Olyan szomorú látni.
A játék rendben volt egészen addig, amíg el nem értem egy olyan pontra egy eseményen, ahol minden lehetségest teljesen felújítottam, és az egyetlen módja a továbblépésnek az volt, hogy csatát nyerek. Többször lejátszottam a csatát, és újra és újra veszítettem, és minden alkalommal azt mondták, hogy frissítsem a tutajomat, amit nem tudtam, mert teljesen fel lett frissítve. Egy reménytelen körben ragadtam, ami nem szórakoztató.
Tétlen szórakozás ezzel, de van egy furcsa panasza...EGY hirdetés sem töltődik be, és mint tudod, a lebegő ajándékoknak szüksége van egy hirdetésre vagy ékszerekre. És az elején nincsenek ékszereim. Egy darabig még folytatódik, de nélkülük nem látom okát, hogy sokkal több időt fektessek bele. Kösz
Idle Arks: Build at Sea Thông thường bqf
A játék nagyon jól sikerült, sokat fejlődött, és összességében élveztem a játékot. A fő problémám az volt vele, amikor át kellett váltanom egy új telefonra.Amikor megpróbáltam megnyitni a játékot, azt jelezte, hogy ez "illegális telepítés", bár az összes játékomat átvittem a régi készülékemről. Eltávolítottam, majd újratelepítettem a játékot, remélve, hogy ez megoldja a problémát, de ez a nulláról indult, így befejeztem a játékot.
Szórakoztató, ha 17 dollárt költ, a hozzáadott elemek örökre eltávolításához drágaköveket gyűjt össze, amelyeket a hozzáadások kihagyására használnak, hogy erőforrásokat szerezzenek. De az add eltávolítások megvásárlásával. Nincs értelme a drágaköveknek, legálisan nem csinálsz semmit. De gyűjtsd össze őket. Adjon nekünk is valamit, amiből megvehetjük őket. szórakoztató játék, ha lassú munkát végez, és időre van szüksége a megöléshez
Úgy értem, egyelőre legalább a 4 csillagot hagyom, most kezdtem el játszani, így nem sok mindent mondhatok, hogy jó játék az idő eltöltésére, és sok a hirdetés, de van lehetőség fizetni, hogy megszabaduljon a hirdetésektől
Ez egy nagyon klassz játék, de lehetne egy kicsit gyorsabban menni, mielőtt a legtöbb nagyon jó játék, csak így tovább, és kérlek javítsd még
Jàték aranyos 😊 De ahhoz, hogy terjeszkedjek sok, sok reklàmot kell nézni, tul sok. Kevesebb néhat több.
Ez egy egyszerű, de nyugodt játék. Jó játszani, ha nincs mit csinálni. Bár azt hittem, megvan a képessége arra, hogy megalkotja a csónakját. Kár, hogy a sejtésem nem így volt.
Idle Arks: Build at Sea Nezahtjevne igre poxs
Ez a játék szórakoztató volt. De miután az összes bárkát (8-at) befejezte, nincs sok tennivaló, csak várni. Néha megtörténik egy esemény, de ha egyszer elérsz egy bizonyos pontot az eseményben, nem nyerhetsz. Nem azért fizet, hogy nyerjen, vagy azért játsszon, hogy nyerjen. Egyszerűen nem nyerhetsz. Túlságosan megnehezítik a főnököket, mivel több sebzést okoznak, mint amennyivel támadni tudnál, és nem tudsz frissíteni anélkül, hogy feltárnád a frissítendő darabokat. De a darabok olyan csaták mögé vannak zárva, amelyeket nem tudsz legyőzni. Kérjük, javítsa ezt frissítéssel.
aranyos játék, és függővé válnék. Tudom, ha 90 másodpercnél tovább kell játszanom, mielőtt megjelenik egy hirdetés! Építs egy darab tutajt....hirdetés! Hozz egy darab uszadékfát....hirdetés! OMG Nem bánom a hirdetéseket, de én is szívesen játszanék egy kicsit! Hosszabb idő a hirdetések nézegetésével, mint a játékban... tsk...Tudom, hogy szükségem van hirdetésekre, de hagyjak egy kis időt a játékosoknak a játékban
Nem építhetsz saját hajót. Csak csiszolni kell és követni a szörnyű előre elkészített terveket. Az alkalmazásokban történő vásárlások túlárazottak. Az első elérhető 18 dollár? Az egyetlen módja annak, hogy bármiféle előrelépést érhess el a történetben, az az, ha megnézed a hozzáadásokat. Körülbelül 25+ hozzáadásra van szükség ahhoz, hogy elegendő aranyat gyűjtsön a fejezet befejezéséhez, majd a hajó kialakítása visszaáll, és újra megcsinálhatod az egészet.
Nekem nagyon tetcik ajánlani tudom
Nagyon jóóioóóóó
Nagyon jó💖
Az idő módosítása a telefonodon hatással van a játékra, kicsit gyengébb tőled. A játék tisztességes, egy idő után ismétlődővé és unalmassá válik.
Eddig ez az egyetlen játék, amit nem játszanék a hirdetések miatt. Csak pár másodperc játékidő egy újabb 30 másodperces hirdetés előtt. Szó szerint egy 30 másodperces hirdetés percenként legalább. Túlságosan mohó játék. Jól eltöltöttem három percnyi játékidőt, de a hirdetések túl sok lettek. Szó szerint most kaptam meg a játékot, és megszabadulok tőle.
Bármilyen aranyos is ez a játék, és nagyon szeretem magát a játékot, a hirdetések túl sokak. Olyan érzés, mintha minden tíz másodpercben egy ilyen „nézze meg ezt, hogy jutalmat kapjon!” Reklám dolgokat vetnek rám, és nincs mód visszautasítani. Szó szerint kénytelen vagyok megnézni a hirdetést, és akkor a „jutalom” csak egyetlen gyöngyszem. Letöltöttem ezt a játékot annak ellenére, hogy sok véleményt olvastam, amelyek erről a problémáról szóltak, mert arra gondoltam, hogy talán már megoldották... de nem. Megint aranyos, de túl sok hirdetés és nincs szabadság.
Segítsetek pls elakadtam! Nem tudok semmit tenni, mert azt hiszem, a játékom elromlott. Megpróbáltam újratelepíteni, de semmi sem segített help mepls!
Nagyon tetszik, viccesek a karakterek és nem loggos.
Sértő mennyiségű átugorhatatlan hirdetés, hacsak nem akar majdnem 20 dollárt fizetni. Ez nevetséges összeg a "nincs hirdetések" csomagért. Úgy érezte, túl gyakran érkeztek a "táncos hirdetések". 2-3 hirdetésről beszélek, amit nem lehet kihagyni 5 percen belül. És csak egyetlen "gyöngyszem" kényszerített hirdetésenként teszi ezt a játékot nem éri meg a velük való foglalkozásra fordított időt. Rettenetes.
Nagyon szórakoztató játék, és imádom az utalásokat! Nem adtam öt indítást, mert elég sok hirdetés van, de ezt leszámítva imádom, és függőséget okoz!
Idle Arks: Build at Sea Pro příležitostné hráče kda
Körülbelül egy napig szórakoztató volt a játék, aztán észrevettem, milyen abszurd mennyiségű reklámot kellett néznem ahhoz, hogy előrehaladhassak a játékban, ládákat nyithassak, megpörgessem a szerencsekereket, sőt, hogy felébresszék a szigetlakókat az alvásból. és pontosan mi értelme összegyűjteni ezeket a rózsaszín gyémántokat, ha nincs mire elköltenem őket, ha lehet, nulla csillagot adnék ennek a játéknak
Jó kis játék
Kiváló módja annak, hogy megöljön egy kis időt. Csak hátrál, be kell kapcsolnom a repülőgép üzemmódot, hogy használhassam. Nem tudok hirdetéseket lejátszani, még akkor sem, ha akarnám. Az egyetlen módja a játéknak, ha nincs wifi / internet kapcsolat.
Szoper
Reklámszimulátor... hacsak nem fizet felháborító 18 dollárt a hirdetések eltávolításáért, az egyetlen módja annak, hogy előrelépjen a játékban anélkül, hogy szó szerint több napot kellene várnia, ha csak nézi a hirdetéseket, még több hirdetést, hirdetéseket. Azon kapom magam, hogy 4/5 alkalommal nézek hirdetéseket, amikor a játékban vagyok.
Ez a játék a reklámról szól. Az ötlet az, hogy fát termeszt, és tutajt/csónakot készít belőle. De a fatermesztés üteme olyan lassú, hogy nagyon sok időbe telik, amíg elég lesz az első csónak elkészítéséhez. Szóval, vannak lebegő kincsesdobozok fával, de meg kell nézni egy hirdetést, hogy megszerezzék. Vannak olyan célok, ahol ékszereket kapsz, amelyekkel kihagyhatod a hirdetéseket, de meg kell nézned a hirdetést, miután elérted a célt, hogy szerezz pár ékszert. Nem is olyan nagyszerű ez a játék reklámok nélkül.
a sárkány eseménye buggyos, mindent kimaxoltam a bárkában és nem tudok átmenni, minden új lehetőség ki van zárva, vagy nem aktív dolgot igényel
Azonnali összeomlás
Gods Of Arena: Strategy Game Стратегії sruu
Szeretem ezt a játékot. Ez igazán szórakoztató. Nem vagyok nagy rajongója annak, hogy minden alkalommal meg kell néznem egy hirdetést, amikor kinyitok egy aranyládát, de ez a rész kevésbé érdekelne.